دیویس کاپ حذفی 8 برای اسپانیا در ماه نوامبر

نوشته کریس اودو | @TheFanChild | یکشنبه 18 سپتامبر 2022

پس از یک تعطیلات آخر هفته در چهار مکان – در گلاسکو، اسکاتلند، هامبورگ، آلمان، بولونیا، ایتالیا و والنسیا اسپانیا، حذفی 8 نهایی جام دیویس برگزار می شود.

در اینجا تیم های راه یافته به این مسابقات آمده اند:

ایتالیا (برندگان گروه A)
کرواسی (نایب قهرمان گروه A)
اسپانیا (برندگان گروه B)
کانادا (نائب قهرمان گروه B)
آلمان (برندگان گروه C)
استرالیا (نایب قهرمان گروه C)
هلند (برندگان گروه D)
آمریکا (نائب قهرمان گروه D)

و در اینجا مسابقات مرحله حذفی است که از 22 تا 27 نوامبر در مالاگا اسپانیا برگزار می شود.

یک چهارم نهایی

سه شنبه 22 نوامبر (1600 CET/1500 GMT) – استرالیا – هلند
چهارشنبه 23 نوامبر (1600 CET/1500 GMT) – کرواسی – اسپانیا
پنجشنبه 24 نوامبر (1000 CET/0900 GMT) – ایتالیا – ایالات متحده آمریکا
پنجشنبه 24 نوامبر (1600 CET/1500 GMT) – آلمان – کانادا

نیمه نهایی

جمعه 25 نوامبر (1600 CET/1500 GMT) – استرالیا/هلند مقابل کرواسی/اسپانیا
شنبه 26 نوامبر (1300 CET/1200 GMT) – ایتالیا/ایالات متحده آمریکا مقابل آلمان/کانادا

فینال دیویس کاپ یکشنبه 27 نوامبر (1300 CET/1200 GMT) – برنده نیمه نهایی 1 در مقابل برنده نیمه نهایی 2

بازیکنان منتخب برای مرحله حذفی فینال دیویس کاپ در روز دوشنبه 24 اکتبر 2022 اعلام خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.